Max City

Radno vrijeme

ponedjeljak-nedjelja
09:00-21:00

Kontakt

T. 385 01/6418-380
E-mail: info@zaks.hr
web: www.zaks.hr

Lokacija

Razina E0

POGLEDAJ NA KARTI

Poklon ili modni dodatak? Zlato ili srebro? Što god trebate, ZAKS je tu za vas!

Ako ste u potrazi za savršenim darom, ZAKS kao najveći lanac zlatarnica u zemlji zahvaljujući vlastitom proizvodnom pogonu može ispuniti gotovo sve vaše želje. Nakit od plemenitih kovina, srebra ili zlata, oduvijek je na listi najcjenjenijih poklona, a u širokom asortimanu zlatarne ZAKS pronaći ćete modne dodatke vrhunskog dizajna, upravo toliko željene trajne materijalne i emotivne vrijednosti.
Spoj tradicije, kvalitete i modnih trendova te s kupcem koji je uvijek na prvom mjestu, ZAKS čini savršenom destinacijom za kupnju personaliziranih poklona poput narukvica i ogrlica s imenom, zlatnika i srebrnjaka – tradicijskih proizvoda temeljenih na hrvatskoj kulturi, vjenčanog i zaručničkog prstenja te nakita s briljantima.

Novosti u našoj ponudi!

Za najmlađe princeze u zlatarnici Zaks dostupna je proširena kolekcija medicinskih naušnica. Inverness, američka tvrtka koja ih proizvodi, prva u svijetu omogućila je sigurno i u potpunosti higijensko bušenje ušiju. Do pojave Invernessovih inovacija uši su se bušile u okrilju doma uz pomoć igle i leda ili kod liječnika, pištoljem za bušenje ušiju. Inverness ima jedinstven i potpuno higijenski sistem bušenja ušiju koji pruža gotovo bezbolno i potpuno nježno iskustvo. Garancija toga su sterilne medicinske naušnice i Safety cluch patent. Inovacija je u tome što je oštri vrh medicinske naušnice u potpunosti skriven zaobljenim čepićem kako bi nošenje naušnica bilo što ugodnije, a zacjeljivanje bezbolnije i brže. U konačnici, između mnoštva posebnosti, dvije su one koje samo Inverness nudi svojim korisnicima – potpuno zatvorene i sterilne medicinske naušnice. Više informacija potražite u zlatarnici Zaks ili na www.zaks.hr!

Lokacija.

Najveći shopping centar u Istri.

0+
trgovina i ugostiteljskih objekata
0+
Cinestar kino dvorane
0+
parkirnih mjesta
Zatvori

Kontakt

MaxCity Centar

Max City d.o.o.
Ulica Stoja 14A
52100 Pula (Hrvatska)

T. +385 52 554 496

E-mail:office@maxcity.hr

Radno vrijeme

MaxCity Centar

ponedjeljak - nedjelja
7:00 - 22:00

Cinestar Kina Pula

ponedjeljak - nedjelja
Prema programu prikazivanja.

Igraonica

ponedjeljak - nedjelja
9:00 - 21:00

Trgovine

ponedjeljak - nedjelja
9:00 - 21:00

Plodine

ponedjeljak - nedjelja
7:00 - 22:00

Garaža

ponedjeljak - nedjelja
00:00 - 24:00

Želite li primati obavijesti o novim popustima u Max City-u?

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.