Max City

Radno vrijeme

Ponedjeljak - nedjelja
9.00 - 21.00

Kontakt

T: 052 354 210
E-mail: maxcitypula@telemach.hr
web: www.telemach.hr

 

 

 

Lokacija

Razina  P1

Pogledajte na karti

U Hrvatsku smo došli 2005. godine, kada je minuta razgovora mobitelom stajala gotovo kao kilogram kruha, s ciljem kako bismo komunikaciju učinili dostupnom baš svima.

Nije bilo lako, ali prihvatili smo izazov. Uveli smo najjednostavniju tarifu i nokautirali tržišne cijene poziva za 60%. Nismo na tome stali jer od tada predvodimo niz revolucionarnih promjena u telekomunikacijskoj industriji.

Korisnicima smo omogućili telefoniranje bez ograničenja, odnosno bez potpisivanja ugovorne obveze i naplate uspostave poziva, uz fiksni iznos mjesečne naknade. Prvi smo teleoperator koji je uveo neograničeni Internet, razgovore i SMS poruke na mobilnim uređajima te smo zahvaljujući  mobilnom internetu, omogućili neograničeno surfanje i u područjima sa slabo razvijenom fiksnom telekomunikacijskom infrastrukturom i sporim internetom.
Nakon 15 godina uspješnog poslovanja, nastavljamo u istom smjeru  i to uz podršku i sinergiju naše matične kompanije, United Grupe, najvećeg telekomunikacijskog i medijskog operatora u Jugoistočnoj Europi.

Pod novim imenom Telemach Hrvatska, i u budućnosti ćemo razvijati nove ponude, ulagati u pružanje još kvalitetnije usluge našim korisnicima, brinuti o našim zaposlenicima i implementirati društveno odgovorne projekte koji pomažu razvoju lokalne zajednice, ali i društva u cjelini.
Time ostvarujemo naš glavni cilj – odgovoriti na potrebe naših korisnika s najboljim omjerom cijene i kvalitete usluga i proizvoda.

 

 

 

 

Lokacija.

maxcity_P1

Najveći shopping centar u Istri.

0+
trgovina i ugostiteljskih objekata
0+
Cinestar kino dvorane
0+
parkirnih mjesta
Zatvori

Kontakt

MaxCity Centar

Max City d.o.o.
Ulica Stoja 14A
52100 Pula (Hrvatska)

T.052/554 497

E-mail:office@maxcity.hr

 

 

 

 

 

Radno vrijeme

Max City centar

Ponedjeljak – nedjelja
7.00 - 22.00

Cinestar kino

Prema rasporedu projekcija

Twister igraonica

Ponedjeljak - nedjelja
9.00 - 21.00

Trgovine

Ponedjeljak – nedjelja
9.00 - 21.00

Plodine

Ponedjeljak – nedjelja
7.00 - 22.00

Garaža

Ponedjeljak – nedjelja
6.00 – 23.00

Želite li primati obavijesti o novim popustima u Max City-u?

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.