Max City

Centar info

Više svega u Max Cityju znači i više izbora gastronomske ponude.

Osim kave i pića na nekoj od naših osunčanih terasa u ponudi su i snack obroci, sendviči, desert ali i kompletan meni za ručak ili večeru. U ponudi ima tradicionalnih jela istarske gastro scene ali i klasika međunarodne kuhinje poput pizze, burgera, tortille ili slasnih palačinki!

Doživite pravo iskustvo najmodernije tehnologije i najkvalitetnijeg filmskog sadržaja u prvom CineStar kinu u Istri! Udobno se smjestite u novu dimenziju zabave uz CineStar kina!

Kvalitetan odmor od shoppinga uključuje zabavu za cijelu obitelj. Neka vaši klinci urone u svijet bezbrižne i uzbudljive zabave u najzabavnijoj igraonici i čuvaonici s rođendanskim tulumima -Twister Fun Park.

Dok uživate u shoppingu i zabavi, na raspolaganju vam je besplatna garaža na dvije etaže s više od 800 natkrivenih parkirnih mjesta.

Razine: -2 i -3. I Radno vrijeme 00:00 - 24:00

Električna punionica

Razina -3 I Radno vrijeme 00:00 - 24:00

Bankomati

S ciljem lakše dostupnosti gotovinskom plaćanju u trgovinama i ugostiteljskim objektima, omogućili smo vam nesmetano korištenje i pristup bankomatima Addiko, Zagrebačke, Erste, Raiffeisen  PBZ i OTP banke.

Razina 1

Besplatan WiFi

Kako biste uvijek bili u središtu online događanja, omogućili smo vam besplatan WiFi za korištenje tijekom boravka u našem centru.

Mjenjačnica

Radi lakšeg poslovanja i ugodnijeg boravka u našem centru, omogućili smo vamda uvijek imate priliku promijeniti stranu novčanu valutu u mjenjačnici, bez obzira dolazite ili iz Hrvatske ili inozemstva.

Razine O i -1 I Radno vrijeme 09:00 - 21:00

Razvijanje fotografija

Zato što analogna fotografija nikako nije retro! Ovjekovječite najsretnije trenutke i osigurajte si da svoje uspomene uvijek imate kraj sebe. Brzo i lako razvijte fotografije upravo u dm – drogerie markt prodavaonici u našem centru.

Razina -1 I Radno vrijeme 09:00 - 21:00

Povrat ambalaže

Zato što ekološka osviještenost može biti i financijska ekonomičnost. Imajte na umu da u našem centru uvijek možete riješiti brz i lak povrat plastične ambalaže.

Razina -1 I Radno vrijeme ponedjeljak-subota 07:00 – 22:00

Kućni ljubimci

Zato što svako obiteljsko druženje mora uključivati sve vaše voljene! U našem centru kućni su ljubimci dobrodošli, zato ih slobodno povedite sa sobom!

Saznajte više

Max City Mapa

maxcity_P1

Zadržite miš da biste pronašli trgovinu na pravom mjestu. Klikom na lokaciju bit ćete preusmjereni na podstranicu trgovine.

Zadržite miš da biste pronašli trgovinu na pravom mjestu. Klikom na lokaciju bit ćete preusmjereni na podstranicu trgovine.

Zadržite miš da biste pronašli trgovinu na pravom mjestu. Klikom na lokaciju bit ćete preusmjereni na podstranicu trgovine.

Najveći shopping centar u Istri.

0+
trgovina i ugostiteljskih objekata
0+
Cinestar kino dvorane
0+
parkirnih mjesta
Zatvori

Kontakt

Max City Centar

Max City d.o.o.
Ulica Stoja 14A
52100 Pula (Hrvatska)

T.052/554 497

E-mail:office@maxcity.hr

Preporučena taxi služba:
Taxi Cammeo
Kontakt: +385 (0)52 313 313

Autobusne linije:
Linija br. 1 – Stoja
Linija br. 4 – Valkane
Linija br. 6 – Valkane

Radno vrijeme

Trgovine

Ponedjeljak – nedjelja
9.00 - 21.00

Plodine

Ponedjeljak – nedjelja
7.00 - 22.00

Cinestar kino

Prema rasporedu projekcija

Twister igraonica

Ponedjeljak - nedjelja
9.00 - 21.00

Želite li primati obavijesti o novim popustima u Max City-u?

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.