Max City

Centar info

Više svega u Max Cityju znači i više izbora gastronomske ponude.

Osim kave i pića na nekoj od naših osunčanih terasa u ponudi su i snack obroci, sendviči, desert, ali i kompletan meni za ručak ili večeru. U ponudi ima tradicionalnih jela istarske gastro scene, ali i klasika međunarodne kuhinje poput pizze, burgera, tortille ili slasnih palačinki!

Doživite pravo iskustvo najmodernije tehnologije i najkvalitetnijeg filmskog sadržaja u prvom CineStar kinu u Istri! Udobno se smjestite u novu dimenziju zabave uz CineStar kina!

Kvalitetan odmor od shoppinga uključuje zabavu za cijelu obitelj. Neka vaši klinci urone u svijet bezbrižne i uzbudljive zabave u najzabavnijoj igraonici i čuvaonici s rođendanskim tulumima -Twister Fun Park.

Dok uživate u shoppingu i zabavi, na raspolaganju vam je besplatna garaža na dvije etaže s više od 800 natkrivenih parkirnih mjesta.

Razine: -2 i -3. I Radno vrijeme 00:00 - 24:00

Električna punionica

Razina -3 I Radno vrijeme 00:00 - 24:00

Bankomati i financijske usluge

S ciljem lakše dostupnosti gotovinskom plaćanju u trgovinama i ugostiteljskim objektima, omogućili smo vam nesmetano korištenje i pristup bankomatima Addiko, Zagrebačke, Erste, Raiffeisen, PBZ, Hrvatske poštanske banke i OTP banke.

Pored bankomata, na raspolaganju je i OTP-ov dnevno-noćni trezor (DNT), odnosno samouslužni uređaj za polaganje gotovine.

Bankarske usluge dostupne su i u poslovnici Hrvatske pošte, odnosno Hrvatsko-poštanske banke na razini 0.

Posjetiteljima je na raspolaganju i kriptomat koji omogućuje jednostavnu i brzu kupovinu i prodaju nekoliko poznatih kriptovaluta. Kriptomat se u Max Cityju nalazi na razini 1, između trgovina Skechers i Zlatarna Celje.

 

 

Besplatan WiFi

Kako biste uvijek bili u središtu online događanja, omogućili smo vam besplatan WiFi za korištenje tijekom boravka u našem centru.

Mjenjačnica

Radi lakšeg poslovanja i ugodnijeg boravka u našem centru, omogućili smo promijenu strane novčane valute, bez obzira dolazite li iz Hrvatske ili inozemstva.

Mjenjačke usluge dostupne su u poslovnici Hrvatske pošte.

Razina 0

Razvijanje fotografija

Zato što analogna fotografija nikako nije retro!
Ovjekovječite najsretnije trenutke ili na brz i jednostavan način napravite fotografije za osobne dokumente u našoj Fotofix kabini na food court-u na razini 1.
A za brzo i jednostavno razvijanje fotografija uputite se u dm – drogerie markt prodavaonicu na razini -1 Max Citya.

 

Povrat ambalaže

Zato što ekološka osviještenost može biti i financijska ekonomičnost. Imajte na umu da u hipermarketu Plodine u našem centru možete riješiti brz i lak povrat jednokratne ambalaže: plastika, limenke i staklo.

Razina -1

Kućni ljubimci

Zato što svako obiteljsko druženje mora uključivati sve vaše voljene! U našem centru kućni su ljubimci dobrodošli, zato ih slobodno povedite sa sobom!

Saznajte više

Max City Mapa

Hover to find the store located at a right location. By clicking on the location, you will be redirected to the store subpage.

Hover to find the store located at a right location. By clicking on the location, you will be redirected to the store subpage.

Hover to find the store located at a right location. By clicking on the location, you will be redirected to the store subpage.

Najveći shopping centar u Istri.

0+
trgovina i ostalih sadržaja
0+
Cinestar kino dvorane
0+
besplatnih parkirnih mjesta
Zatvori

Kontakt

Max City Centar

Max City d.o.o.
Ulica Stoja 14A
52100 Pula (Hrvatska)

T.052/554 497

E-mail: maxcity@cc-real.com

Preporučena taxi služba:
Taxi Cammeo
Kontakt: +385 (0)52 313 313

Autobusne linije:
Linija br. 1 – Stoja
Linija br. 4 – Valkane
Linija br. 6 – Valkane

Zatvori

Radno vrijeme

Trgovine

ponedjeljak – subota
9.00 - 21.00

Plodine

ponedjeljak – subota
7.00 - 22.00

Pošta

ponedjeljak - subota
9.00 - 21.00

Cinestar kino

ponedjeljak - nedjelja
prema rasporedu projekcija

Twister igraonica

ponedjeljak - nedjelja
9.00 - 21.00

Radne nedjelje do kraja godine:

sve nedjelje u periodu od
26. 5. do 8. 9. 2024.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.