Max City

CineStar

CineStar Pula
Najveće kino u Istri.
  • 3 kino dvorane

Sve dvorane su opremljene vrhunskom laserskom tehnologijom i gledateljima osiguravaju pravi užitak gledanja filma na wall-to- wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, mogu se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme – što znači da garantira doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj, naravno uz laserske projekcije, ali i najudobnija sjedala.

Dvorane su prostrane i udobne, odlikuju se amfiteatarski raspoređenim sjedalima, a sva su sjedala izvedena u koži. Posebnu ponudu čine LOVE BOX i VIP sjedala. LOVE BOX sjedala, doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kinoiskustvo podižu na sasvim novu razinu. Svako LOVE BOX sjedalo ograđeno je sa svake strane od drugih sjedala, kako bi posjetitelji imali što veću privatnost. U dvoranama se nalaze i specijalizirano dizajnirana VIP sjedala. VIP sjedala pružaju dodatnu udobnost i veću dimenziju, a obično su pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te USB charger za mobitel.

Kupi ulaznice online

Posjetiteljima su ponuđene prepoznatljive usluge CineStara, poput Moja CineSrijeda- najpovoljniji dan u tjednu, Matineje i Obiteljski paket, proslava rođendana, loyalty program koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, kao i najudobnija kožna sjedala od kojih su posebno atraktivna Love Box i VIP sjedala, besplatan parking i još mnogo toga.

Dodatno, najmlađi posjetitelji moći će slaviti svoje rođendane u posebno dizajniranoj dječjoj rođendaonici!

 

Za više informacija kontaktirajte nas na e-mail rodjendani@blitz-cinestar.eu ili broj telefona 01/ 6396 720 (pon-pet od 10:00h do 15:00h, osim blagdanom i praznikom).

Najveći shopping centar u Istri.

0+
trgovina i ugostiteljskih objekata
0+
Cinestar kino dvorane
0+
parkirnih mjesta
Zatvori

Kontakt

MaxCity Centar

Max City d.o.o.
Ulica Stoja 14A
52100 Pula (Hrvatska)

T.052/554 497

E-mail:office@maxcity.hr

 

 

 

 

 

Radno vrijeme

Max City centar

Ponedjeljak – nedjelja
7.00 - 22.00

Cinestar kino

Prema rasporedu projekcija

Twister igraonica

Ponedjeljak - nedjelja
9.00 - 21.00

Trgovine

Ponedjeljak – nedjelja
9.00 - 21.00

Plodine

Ponedjeljak – nedjelja
7.00 - 22.00

Garaža

Ponedjeljak – nedjelja
6.00 – 23.00

Želite li primati obavijesti o novim popustima u Max City-u?

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.