Max City

CineStar

CineStar Pula
Najveće kino u Istri.
  • 3 kino dvorane

Sve dvorane su opremljene vrhunskom laserskom tehnologijom i gledateljima osiguravaju pravi užitak gledanja filma na wall-to- wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, mogu se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme – što znači da garantira doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj, naravno uz laserske projekcije, ali i najudobnija sjedala.

Dvorane su prostrane i udobne, odlikuju se amfiteatarski raspoređenim sjedalima, a sva su sjedala izvedena u koži. Posebnu ponudu čine LOVE BOX i VIP sjedala. LOVE BOX sjedala, doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kinoiskustvo podižu na sasvim novu razinu. Svako LOVE BOX sjedalo ograđeno je sa svake strane od drugih sjedala, kako bi posjetitelji imali što veću privatnost. U dvoranama se nalaze i specijalizirano dizajnirana VIP sjedala. VIP sjedala pružaju dodatnu udobnost i veću dimenziju, a obično su pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te USB charger za mobitel.

Kupi ulaznice online

Posjetiteljima su ponuđene prepoznatljive usluge CineStara, poput Moja CineSrijeda- najpovoljniji dan u tjednu, Matineje i Obiteljski paket, proslava rođendana, loyalty program koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, kao i najudobnija kožna sjedala od kojih su posebno atraktivna Love Box i VIP sjedala, besplatan parking i još mnogo toga.

Dodatno, najmlađi posjetitelji moći će slaviti svoje rođendane u posebno dizajniranoj dječjoj rođendaonici!

 

Za više informacija kontaktirajte nas na e-mail rodjendani@blitz-cinestar.eu ili broj telefona 01/ 6396 720 (pon-pet od 10:00h do 15:00h, osim blagdanom i praznikom).

Najveći shopping centar u Istri.

0+
trgovina i ugostiteljskih objekata
0+
Cinestar kino dvorane
0+
parkirnih mjesta
Zatvori

Kontakt

MaxCity Centar

Max City d.o.o.
Ulica Stoja 14A
52100 Pula (Hrvatska)

T.

E-mail:office@maxcity.hr

Radno vrijeme

MaxCity Centar

ponedjeljak - nedjelja
9:00 - 22:00

Cinestar Kina Pula

ponedjeljak - nedjelja
Prema programu prikazivanja.

Igraonica

ponedjeljak - nedjelja
9:00 - 21:00

Trgovine

ponedjeljak - nedjelja
9:00 - 22:00

Plodine

ponedjeljak - nedjelja
7:00 - 22:00

Garaža

ponedjeljak - nedjelja
00:00 - 24:00

Želite li primati obavijesti o novim popustima u Max City-u?

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.