ZOO City – novo cool mjesto za kućne ljubimce i njihove vlasnike

Max City ponosno predstavlja novo cool mjesto za kućne ljubimce i njihove vlasnike – ZOO City trgovinu!

ZOO City je specifičan po vrlo prijateljskom stavu i ogromnom trudu uloženom u osluškivanje potreba svojih kupaca koji za ljubimce biraju samo najkvalitetnije proizvode.

Bogat asortiman trgovine omogućava ti da sve za svog ljubimca pronađeš na jednom mjestu. Najkvalitetniju hranu, sredstva za njegu, opremu za životni prostor te igru i dresuru  pripremaju ti svjetski proznati proizvođači; Pro Plan, Royal Canin, Purina, Acana, Happy Dog, Hunter, Ferplast, Trixie, BioGroom i brojni drugi. Mnoštvo artikala za najbolji shopping užitak čeka te u prostranom prodajnom prostoru trgovine.

Članstvo u ZOOCity klubu vjernosti nudi ti pregršt pogodnosti i prodajnih akcija, a za sve nedoumice ili stručne savjete obratiti se možeš ljubaznom osoblju trgovine koje će ti olakšati kupovinu i pomoći korisnim savjetima.

Počasti svog ljubimca sa zdravim i svježe pečenim keksićima iz ZOO City pekarnice, učlani se u ZOO City klub vjernosti i nastavi uživati u nizu pogodnosti kojima će se osim tebe, jako veseliti i tvoj kućni ljubimac.

ZOO City smjestio se na razini -1 i otvoren je svakodnevno od 9.00 do 22.00.