Veliko srce Max Cityja

Povodom proslave trećeg rođendana Max City je svojim susjedima, Osnovnoj školi Stoja, donirao iznos od 95.000 kuna. Donirani iznos škola će utrošiti za poboljšanje uvjeta održavanja nastave u pandemijskim vremenima.

Naime, ‘učionica pod ladonjama’ u vrtu škole, gdje mnogi učitelji već održavaju nastavu, će se od navedenih sredstava urediti i tako postati mnogo funkcionalnija kako bi se vanjski prostor maksimalno iskoristio u svakodnevnom radu škole. Dodatno, dio donacije će se utrošiti kako bi se zamijenile stare i dotrajale klupe za dva razreda novim klupama jednosjedima kako bi bilo jednostavnije pridržavati se svih epidemioloških smjernica i kako bi održavanje nastave bilo sigurnije za učenike i nastavno osoblje škole. Donaciju je u ime škole primio ravnatelj Zoran Bjelopetrović koji se zahvalio Max Cityju na brizi o lokalnoj zajednici i sredstvima koja će školi uvelike pomoći u ovim nesigurnim vremenima.

Ovo je već treća izdašna donacija Max Cityja namijenjena vrijednim i važnim ciljevima u lokalnoj zajednici ove godine. Tako je pulskom Dječjem domu Ruža Petrović donirano 100.000 kuna, a donaciju Max Cityja od 93.000 kuna Opća bolnica Pula iskoristila je za nabavku dva uređaja s priborom za terapiju visokim protokom kisika koji su posebno važni za Covid-19 bolesnike.

Dodatno, Max City je donacijama pomogao organizaciju Pula Maratona 2021. te rad Gea Kluba Pula – Kluba žena liječenih od karcinoma dojke. Uz to, na mjesečnoj bazi se pomaže rad sportskih klubova NK Istra Pula te KK Stoja.