Šoping i zabava u gradu tvojih brendova

25.03.2021

I, koji je tvoj omiljeni brend? Elegantni Mango, razigrani H&M, trendovska Bershka ili preferiraš fusion stilova iz Mohita? A možda svom duhu i tijelu više voliš ugađati prirodnom L’Occitane kozmetikom? Ili si techno geek kojem su za sreću dovoljni samo vrhunski gadgeti iz Elipsa? Mi imamo razumijevanja za sve i ponudu koja će zadovoljiti i najizbirljivije.

Osim shoppinga u Max Cityju te čeka i odlična zabava u tri Cinestar kino dvorane opremljene najsuvremenijom tehnikom za prikazivanje filmova te posebno dizajniranim VIP i Love Box sjedalima. Za djecu tu je Twister – najopremljenija igraonica u regiji koja pomno osmišljenim prostorom roditeljima jamči sigurnost a najmlađima najluđu zabavu u životu.

Nakon shoppinga i zabave odmori u nekom od barova i restorana. Počasti se tradicionalnim jelima istarske gastro scene ali i klasicima međunarodne kuhinje poput burgera, tortille ili slasnih palačinki! Osunčane terase savršeno su mjesto za opuštanje i predah od svakodnevnih obaveza uz finu kavu. Za dodatnu udobnost boravka tu je natkrivena garaža s 800 parkirnih mjesta a i niz popratnih usluga poput punionice za električna vozila, besplatnog WiFi-ja, bankomata, mjenjačnice, frizerskog salona…

Jedno mjesto, dvije riječi, niz usluga, preko 100 brendova: Max City!