Ne propustite najbolje dječje predstave

I u novoj godini Max City za sve svoje male i velike posjetitelje donosi Maxi teatar! Dovedite mališane 10. i 17. veljače  u Max City i zajedno uživajte u zanimljivim predstavama u izvedbi Teatra Naranča koje će oduševiti djecu, ali i odrasle. U mjesecu Valentinova, neizbježna tema je ljubav, a bit će tu i drugih, kako zabavnih, tako i edukativnih tema iz svakodnevnog života. Sve predstave su za posjetitelje Max Cityja besplatne. Uživajte u najboljem obiteljskom druženju!

Subota, 10. 2.
11.00h – Šarene bajke
Ponekad ušuškavanje djece u krevet zna biti pravi izazov za roditelje. U tome nisu iznimka nestašna Lea i njen tata. Iako je vrijeme za spavanje, Lea na sve načine pokušava iskoristiti priliku i ostati što duže budna kako bi se igrala s tatom koji joj često zbog posla ne posvećuje vremena koliko bi ona, ali zapravo i on htio.

17.00h – Pčelica Maja
Pčelica Maja, baš kao svaka radoznala djevojčica čistog srca, zakorači hrabro u svijet, da bi svakim novim danom otkrivala koliko je raznolik. Ona svakoga želi naučiti da u životu svemu treba pristupati bez predrasuda i da ne treba nikoga unaprijed osuđivati. Kroz ovu predstavu poslat ćemo važne i vrijedne poruke, koje će kasnije svakoga moći voditi kroz život.

 

Subota, 17. 2.
11.00h – Prva ljubav
Prva ljubav je najslađa! Svi pamte svoju prvu ljubav, ali… pamte li probleme, sram, neugodnjake, znojenje dlanova. E, s tim se u predstavi suočava Branko! Iako je u Rinu zaljubljen preko ušiju i uvijek joj pomogne s matematikom, kad god joj treba priznati da je zaljubljen u nju – hvata ga panika. Branko na kraju stekne hrabrosti, a što se onda dogodi doznati ćete ako pogledate predstavu.

17.00h – Moje Valentinovo
Šimi i Mimi su pred novim izazovom. Nakon Božićne avanture ovog puta ih pratimo u ljubavnim zavrzlamama. Mimi postavlja novu predstavu u školi i treba pripremiti ulogu Julije iz Romea i Julije. Jedini tko joj može pomoći je brat Šimi. Zajedno, uz puno mašte i kreativnosti, pripremit će Mimi da zablista u ovom Shakespeareovom klasiku, ali i naučiti važnu poruku o ljubavi koja nema granice.