Max City donirao 95.000 kuna Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda – Pula

I u novoj godini Max City nastavlja s društveno odgovornim poslovanjem kroz pomaganje zajednici u kojoj djeluje. Ovoga puta donirali smo 95.000 kuna Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda – Pula. Korisnici ove ustanove su djeca rane i predškolske dobi koja odstupaju u neuromotornom i psihomotornom razvoju, djeca školske dobi te odrasle osobe s motoričkim i utjecajnim teškoćama u razvoju. Također su obuhvaćena djeca rane i predškolske dobi s oštećenjem vida i sluha te djeca s dodatnim senzornim oštećenjima.
Donirani iznos upotrijebit će za nabavku posebnog igrala za vanjski prostor tj. poligona za igranje prilagođenog invalidskim kolicima koji bi se trebao postaviti taman na vrijeme za iskoristiti toplije proljetne dane i provesti ih na svježem zraku.
Ovo je već četvrta donacija Max Cityja namijenjena vrijednim i važnim ciljevima u lokalnoj zajednici u proteklih godinu dana. Tako je pulskom Dječjem domu Ruža Petrović donirano 100.000 kuna za nabavku odjeće, obuće i školskog pribora za sve njegove štićenike. Donaciju Max Cityja od 93.000 kuna Opća bolnica Pula iskoristila je za nabavku dva uređaja s priborom za terapiju visokim protokom kisika koji su posebno važni za Covid-19 bolesnike dok je Osnovna škola Stoja donacijom od 95.000 kuna nabavila novu opremu za učionice te upravo uređuje jedinstvenu „outdoor“ učionicu u dvorištu škole.