Max City donira 100.000 kuna Dječjem domu Ruža Petrović

08.02.2021

Brojne novosti za posjetitelje i briga za zajednicu umjesto nastavka nagradne igre

 

S vama smo nešto više od dvije godine u kojima smo se družili, kupovali, zajedno rasli i razvijali se, veselili se novostima i priželjkivali da nesigurna zdravstvena vremena što prije završe. S obzirom na ovu produljenu epidemiološku situaciju odlučili smo, umjesto nastavka nagradne igre „12mjeseci, 12automobila“ koja završava 8. veljače, napraviti određene promjene, a sve s ciljem da sve vas uveselimo i omogućimo vam još bolje iskustvo shoppinga u Max Cityju, ali i da, kroz donacije i dobrotvorne aktivnosti pružimo ruku zajednici u kojoj živimo.

Stoga smo sredstva planirana za nastavak nagradne igre preusmjerili u brojne nove aktivnosti, primamljive akcije, shopping uz ekskluzivne popuste, originalna događanja, natječaje i iznenađenja koja će vas u narednim mjesecima čekati u Max City Centru. Naš je cilj da se baš svaki posjetitelj osjeća posebno i da svaki dolazak u Max City bude nova avantura.

Posebno smo razmišljali o zajednici u kojoj živimo te smo odlučili drugi dio sredstava predviđenih za nagradnu igru kanalizirati onima kojima će to značiti zaista mnogo. Svoj djeci iz pulskog Dječjeg doma Ruža Petrović, zajedno s našim zakupcima, omogućit ćemo da odaberu sve ono što im treba i što ih veseli iz njihovih omiljenih trgovina u Max Cityju. Vrijednost ove donacije jest 100.000 kuna. Prekrasni ljudi iz doma čine mnogo kako bi pomogli najranjivijem dijelu našega društva i naša pomoć bit će maleni kotačić u njihovu mehanizmu solidarnosti koji traje već više od 70 godina. No, to je tek početak dobrotvornih aktivnosti Max Cityja – kroz cijelu godinu ćemo organizirati različite humanitarne aktivnosti, donirati potrebite i pomoći vratiti osmjehe na brojna lica u našoj zajednici.

Veselimo se stvaranju novih neprocjenjivih trenutaka s vama.