Jedinstvena atrakcija za male posjetitelje

Od 18. do 30. travnja besplatna pop up atrakcija Plavi svijet uveseljavat će male posjetitelje Max Cityja. Ova oaza zabave mališanima će omogućiti nezaboravne trenutke, ali i potaknuti njihovu znatiželju, kreativno razmišljanje i snalažljivost pod budnim okom stručnih animatora.

Dok mnoštvo dnevnih aktivnosti u njihovim rasporedima nosi predznak ”moram”, u Plavom svijetu ne moraju ama baš ništa – osim odlično se zabaviti. Kroz spontano učenje i nestrukturiranu kreativnu igru, djeca od dvije do deset godina – uz obveznu pratnju roditelja, razvijaju svoj mali čarobni svijet i tako se hrabrije i odvažnije uče nositi s izazovima.

Pri tome im na raspolaganju stoji inovativna opremu za igru Imagination Playground, koju mogu koristiti za slaganje, kombiniranje i istraživanje te kroz igru stjecati podlogu za razvoj STEM vještina. Jedina pravila koja ovdje postoje jesu ona čija je svrha osigurati što sigurniji boravak mališana, stoga obavezno pročitajte Pravila korištenja Plavi svijet,  prije nego s najmlađima svratite na igru.

Plavi svijet u Max Cityju u periodu od 18. do 30. travnja dostupan je  svakodnevno (osim u nedjelju 21. i 28. travnja), od 9 do 21 sat.

Dovedite mališane i pustite ih neka uče na najzabavniji mogući način: tri, četiri, sad – neka igra počne!