Isprobajte veeeeeeliki tobogan!

Max City idealno je odredište za cijelu obitelj, a sada je tu još jedan dodatan razlog za veselje i planiranje što skorijeg dolaska: veeeeeeliki unutarnji tobogan!
Zašto bi djeca, a i razigrani odrasli, s prizemlja na razinu -1 silazili stepenicama ili dizalom kad je tu fantastični zatvoreni tobogan koji jamči super zabavu pri svakom spuštanju?! Pretvorite obiteljski shopping u nezaboravno iskustvo – potražite Max tobogan u blizini trgovina Douglas i Pull&Bear i neka djeca, a i velika djeca, uživaju u adrenalinskom spuštanju.

Tobogan je u potpunosti besplatan, a mogu ga koristiti djeca stara minimalno 4 godine, ali i svi odrasli čija težina ne prelazi 80 kilograma. Pri korištenju tobogana važno je pridržavati se nekoliko jednostavnih pravila koja možete pronaći ovdje.

Ne zaboravite da djecu očekuju odlična zabava i druženje u Twister igraonici u kojoj je prvi sat igranja besplatan te da multiplex Cinestar prikazuje najpopularnije svjetske animirane i igrane avanture za cijelu obitelj. A nakon najboljeg shoppinga predahnite u nekom od ugodnih (i ukusnih!) restorana, slastičarnica ili kafića i tako stavite „točku na i“ obiteljskom posjetu Max Cityju.