Doživite Max City

Zašto jedan dan u shopping centru ne biste pretvorili u nezaboravno iskustvo?

Najvažnije je odabrati lokaciju koja može ponuditi najbolji izbor trgovina koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, ali i mnogo više od toga. Trebate mjesto na kojem ćete uživati u ukusnom ručku, popiti finu kavu, pogledati najnoviji filmski hit, razveseliti najmlađe raznovrsnim zabavnim aktivnostima, a sve to u ugodnoj atmosferi i na uvijek idealnoj temperaturi. Baš sve od navedenoga, i mnogo više, pronaći ćete u Max Cityju.

Jer Max City je jedino mjesto u Istri u kojem možete kupovati u više od 70 trgovina koje uključuju najpoznatije svjetske high street brandove kao što su H&M, Mango, Stradivarius, Bershka, Reserved, Sinsay i Mohito. To je mjesto u kojem ćete se razmaziti finom dekorativnom i preparativnom kozmetikom iz trgovina L’occitane, Douglas, dm, BIPA i Farmacia. Samo tu ćete pronaći dizajnerske brandove Emporio Armani, Hugo, Karl Lagerfeld, Michael Kors, Morgan, Furla i druge unutar trgovine XYZ fashion store. I sve to je samo početak.

Udobna sjedala, fine kokice i baš svi najveći filmski hitovi čekaju vas u tri dvorane Cinestar kina. Djeca će se igrati i družiti u Twister igraonici u kojoj je prvi sat u potpunosti besplatan, a veeeeliki crveno-žuti tobogan kojim će se opetovano spuštati s prizemlja na razinu -1 posebno će ih oduševiti. Istu reakciju roditelja izazvat će trgovine za lijep i udoban dom kao što su Vitapur, Pepco i brojne druge.

Originalna napolitanska pizza u Maksimilianu, najbolji burgeri u Burger Maxu, tortilje, wok, fina domaća kuhinja – odaberite hranu koja vas najviše veseli i nakon toga uživajte u finim kolačima u slastičarnici Cookie te ukusnoj kavi u nekom od cafe barova. A dok ste u shoppingu, vaš automobil je na sigurnom i suhom – u besplatnoj garaži, na jednoj od dvije prostrane etaže s više od 800 parkirnih mjesta.

Pretvorite svaki odlazak u shopping u personalizirano iskustvo, baš po vašoj mjeri. Doživite jedini pravi shopping centar u Istri – Max City.