Ne propustite najbolje dječje predstave

Dovedite svoje mališane u subotu i nedjelju, 24. i 25. rujna u Max City na Maxi dječji teatar! Zajedno uživajte u zanimljivim, zabavnim i edukativnom predstavama u izvedbi Teatra Naranča koje će oduševiti djecu, ali i odrasle. Sve predstave su za posjetitelje Max Cityja besplatne! Uživajte u najboljem obiteljskom druženju.

Subota, 24. 9.
11.00h – Dobre navike
U ovoj predstavi, na primjeru dječaka Tea, doznajte kako živjeti zdravo i izbjegavati slasne, ali ne baš zdrave recepte, a povrh svega kako zavoljeti ribu. Kroz predstavu se provlače savjeti stručnjaka poput smjernica Savjetovališta za prehranu Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije.

17.00h – Tri sestre
Sestrinska ljubav je nešto posebno, no postoji razdoblje u životu kada ta ljubav nije idilična. Pogledajte kako su dvije mlađe sestre, Ema i Saša, na zabavan i nestašan način, stariju sestru Valeriju podsjetile da za zajedničku igru nikad nismo preveliki i da nema ništa ljepše od obiteljskog druženja.

Nedjelja, 25.9.
17.00h – Priče čarobne kutije
Beta i Tilly su sestrične koje su djetinjstvo provele na selu, ali je Beta u jednom trenutku odselila u grad. Nakon duge razdvojenosti djevojke traže način kako da ponovo postanu najbolje prijateljice. To im polazi za rukom kada pronađu čarobnu kutiju u koju su spremile svoju najdražu igru iz djetinjstva – pretvaranje da su likovi iz najdražih priča.

17.00h – Hrvatska bajkovnica
Viki, kao prava ljubiteljica knjige, s oduševljenjem prihvati zadatak učiteljice da napravi predstavu kroz koju će djeca zavoljeti lektiru te nagovori Kikija, koji baš i ne voli čitati, da se upuste u tu avanturu. U ovoj predstavi doznajte tko je Regoč, zašto je Kiki glumio žabu te jesu li na kraju uspjeli napraviti predstavu zbog koje će djeca zavoljeti lektiru!

Odaberite jednu ili više predstava, dođite s mališanima i vikend ispunite uspomenama vrijednim pamćenja. Vidimo se u Max Cityju!