Mobile Outfitters – nova usluga u Max Cityju

Mobile Outfitters nudi najnaprednije zaštitne folije za mobitele, tablete, satove i ostale gadgete. Riječ je o jedinstvenim i visokokvalitetnim proizvodima dizajniranima u SAD-u. Zaštitne folije izrađuju se od poliuretana (elastomera) koji “zamjenjuje” gumu a napravljene su kako bi štitile mobitele, tablete, laptope, igraće konzole i mnoge druge uređaje koji su izloženi svakodnevnom korištenju pa tako i padanju i ogrebotinama. Zaštitne folije se za svaki pojedini uređaj izrađuju po mjeri te podržavaju sve modele prisutne na tržištu.
Povodom otvaranja novog prodajnog mjesta, od 3. do 5. ožujka (petak – nedjelja) Mobile Oufitters daruje 10% popusta na sve usluge. 
S poliuretanskom folijom ,,finger print’‘, senzor na ekranima uređaja radi besprijekorno, a ukoliko vam smetaju otisci prstiju ili odbljesak od sunca, tu je Clear-Coat Matte folija koja će riješiti i ovaj problem. Onima koji vole motive, Mobile Outfitters odgovara StyleSkins folijama koje uređajima daju poseban izgled, a da ih pritom i štite. Fusion folija slovi za najjaču zaštitu na tržištu, troslojna je te štiti uređaje od direktnih udaraca na sami zaslon kao i prilikom pada s većih visina. Uz sve navedeno Mobile Outfitters nudi i jedinstveni program doživotne zamjene.
Mobile Outfitters prodajno mjesto pronađite u Max Cityju na centralnoj etaži O.