Valentinovo u Max City centru

06.02.2020

Pozivamo sve zaljubljene parove da od 8. do 16. veljače posjete Max City centar i fotografiraju se u našem Max kutku za zaljubljene.

Fotografiju (jednu po svakom paru) koja najbolje dočarava vašu ljubav objavite na javnom Instagram profilu uz #MaxCityValentinovo. Četiri fotografije na kojima će biti najbolje iskazana ljubav nagrađujemo vrijednim nagradama u Max City parfumerijama:

 • poklon bon u vrijednosti 300,00 kn iskoristiv u L’Occitane trgovini u Max City centru + L’Occitane poklon iznenađenja;
 • poklon bon u vrijednosti 300,00 kn iskoristiv u Douglas trgovini u Max City centru + Douglas poklon iznenađenja;
 • poklon bon u vrijednosti 250,00 kn iskoristiv u BIPA trgovini u Max City centru + BIPA poklon iznenađenja;
 • poklon bon u vrijednosti 250,00 kn iskoristiv u DM trgovini u Max City centru + DM poklon iznenađenja.

Dobrodošli su svi parovi koji se vole: mladi i oni u trećoj životnoj dobi, u braku, u ozbiljnoj vezi, u neozbiljnoj vezi, s kompliciranim i jednostavnim statusom. Bitno je samo da ste zaljubljeni!

Fotografije očekujemo do nedjelje, 16. veljače – a dobitnike nagrada objavljujemo u ponedjeljak 17. veljače!

Objavljujte fotografije i na drugim društvenim mrežama pod istim hashtagom #MaxCityValentinovo i podijelite svoju zaljubljenost s drugima!

A dok čekate proglašenje naj fotke, kupite poklone za Valentinovo u nekoj od brojnih Max City trgovina:

 • Douglas parfumerija povodom Valentinova samo u četvrtak 13. veljače ima 10% popusta na sav asortiman, bez ograničenja (popusti se međusobno ne kumuliraju i popust ne vrijedi na poklon bonove);
 •  Watch centar u periodu od 12. do 14. veljače odobrava 25% popusta na Galileo satove te 25% popusta na Guess, Brosway, Morellato i Rosefield nakit.
 • Galileo trgovina od 8.  do 16.02.2020. ima popuste do 60%  te akciju 1+1 na dio asortimana.
 • Europa92 povodom Valentinova   u periodu od 12. do 14. veljače u trgovinama i na web shopu ima 10% popusta na sve.
 • Ovog „ljubavnog“ vikenda – od 14. do 16.2. – posjeti i Sport Vision jer shoppingom za dvoje ostvaruješ više! Kupnjom 2 proizvoda iz asortimana obuće i odjeće ostvaruješ 20%, a kupnjom 3 proizvoda čak 30% popusta. Vidimo se!
 • Sharing is caring, osobito u vikendu Valentinova! Buzz ti zato daje 20% popusta za kupnju dva artikla.  Popust se ostvaruje za kupnju bilo koja dva nesnižena artikla iz nove kolekcije. Osiguraj najbolje od nove kolekcije sebi i svojoj boljoj polovici i naleti u Buzz!
 • SKECHERS  SHOP  u periodu 13. – 16.02. ima 10 % popusta na  NEW COLLECTION  2020.

 

Nakon  shoppinga uživajte i u posebnoj ugostiteljskoj ponudi naših ugostitelja:

 • Foodie, Wok i Mex restorani svim „kissing couple“ parovima u petak 14. veljače odobravaju 50% popusta na konzumaciju hrane (odnosi se na kompletnu ponudu na svim konceptima, osim na već odabrane posebne menu-e, ponude dana, pića i deserte). U subotu 15. veljače i u nedjelju 16. veljače Foodie, Wok i Mex restorani svim „kissing couple“ parovima odobravaju 20% popusta na konzumaciju hrane (odnosi se na kompletnu ponudu na svim konceptima, osim na već odabrane posebne menu-e, ponude dana, pića i deserte). Dovoljno je samo reći da želite iskoristiti ovu ponudu i poljubiti se prilikom plaćanja računa 😊!
 • Good Food nudi Valentinovski menu za dvoje po promotivnoj cijeni od 80,00kn; meni uključuje: Pop mini burgeri (dva komada) u crvenoj boji ljubavi + pommes + Greek tortilla + čaša pjenušavog vina Marčeta ili cola ili limunda. Valentinovski menu u ponudi Good Food-a bit će cijeli vikend: 14., 15., i 16. 02!

 

A na samo Valentinovo, u petak 14. veljače od 18.00 h do 21.00 h na etaži 1 kod Max City food cornera, za romantičan ugođaj pobrinuti će se nezaboravan glazbeni duo Muha & Veco.

Dovedite i svoje mališane na Valentinovski kreativno-zabavni program! Detalje pročitajte na-https://pula.twister.hr/valentinovo-u-twisteru/

 

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Naj Valentinovo fotografija”

Članak 1.

Max City d.o.o., Ulica Stoja 14A, 52100 Pula, OIB: 54492144173 (u daljnjem tekstu “Priređivač”) organizira nagradni natječaj za posjetitelje Max City shopping centra.

Naziv natječaja je: “Naj Valentinovo fotografija” (u daljnjem tekstu “Nagradni natječaj”).

Članak 2.

Svrha Nagradnog natječaja je promocija proizvoda i usluga Priređivača.

Članak 3.

Nagradni natječaj traje od 8.2.2020. do 16.2.2020. do 23:59 sati. Pravila Nagradnog natječaja bit će objavljena na službenoj stranici Priređivača: http://www.maxcity.hr/

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Sudionici trebaju imati najmanje 18 godina u trenutku početka natječaja, a maloljetnici imaju pravo sudjelovati u natječaju, u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade malodobna osoba, organizator će uručiti nagradu roditelju ili staratelju, nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos. U Nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 5.

Za sudjelovanje je potrebno u zadanom razdoblju fotografirati se u paru (dvije osobe) ispred vizuala „Max kutak za zaljubljene“ u trgovačkom centru Max City Pula, objaviti fotografiju na javnom Instagram profilu ili Instagram storyju, pritom koristeći #MaxCityValentinovo i @max.city.pula.

Organizator zadržava pravo diskvalifikacije bilo koje fotografije iz natječaja ukoliko procijeni da ona može imati nepoželjan utjecaj.

Natječaj je otvoren za sve osobe registrirane na stranici Instagrama (https://www.instagram.com/) i sve one osobe koje su registrirane na Facebook stranici (https://www.facebook.com/).

Članak 7.

U Nagradnom natječaju bit će nagrađeno 4 sudionika, odnosno 4 para.

Fond nagrada sastoji se od četiri (4) nagrade:

 1. poklon bon u vrijednosti 300,00 kn iskoristiv u L’Occitane trgovini u Max City centru + L’Occitane poklon iznenađenja
 2. poklon bon u vrijednosti 300,00 kn iskoristiv u Douglas trgovini u Max City centru + Douglas poklon iznenađenja
 3. poklon bon u vrijednosti 250,00 kn iskoristiv u BIPA trgovini u Max City centru + BIPA poklon iznenađenja
 4. poklon bon u vrijednosti 250,00 kn iskoristiv u DM trgovini u Max City centru + DM poklon iznenađenja

PDV je uključen u svaki iznos poklon bona.

Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Članak 8.

Po završetku nagradnog natječaja, četiri najkreativnije fotografije po odabiru stručnog žirija, dvočlane komisije u kojoj će biti predstavnici Priređivača, bit će proglašeno pobjednicima. Svaki par (dvije osobe) osvaja jedan poklon bon; dvije osobe iz para moraju se međusobno dogovoriti o korištenju poklon bona.

Priređivač će objaviti dobitnike putem službene web stranice http://www.maxcity.hr/, te na MaxCity instagram profilu najkasnije 17.2.2020. Dobitnici mogu svoje nagrade preuzeti u roku od 8 dana od dana proglašenja pobjednika u trgovačkom centru Max city, Ulica Stoja 14a, Pula.

Članak 9.

Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju dobitnici su suglasni da im se dobiveni podaci i materijali objave na službenoj stranici http://www.maxcity.hr/ te na MaxCity instagram i facebook profilu.

Sudjelovanjem u natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i fotografija mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10.

Sudionici koji sudjeluju u Nagradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge.

Članak 11.

Rok za preuzimanje nagrade je 8 dana od dana obavijesti dobitnika, pod uvjetom da sudionik dostavi Priređivaču podatke potrebne za preuzimanje nagrada. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitnicima nagrada.

Članak 12.

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima.

Za natječaj vrijede navedena Pravila koja su obavezna za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene Pravila natječaja u bilo koje vrijeme tijekom trajanja natječaja.

Članak 13.

Sudionik u ovom nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Priređivač zadržava pravo promjene ovih Pravila, o čemu će sudionike pravovremeno obavijestiti na primjeren način.

Članak 14.

Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka ili Instagrama, niti je povezan sa Facebookom ili Instagramom.

Članak 15.

U slučaju spora između Priređivača i sudionika ovog Nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Puli.

06. veljače 2020.