Otvorenje Twister Fun Parka!

26.11.2018

VEEEEEELIKO OTVORENJE DJEČJE IGRAONICE TWISTER FUN PARKA& LUUUUUUUUDA ZABAVA S ENDIJEM 8.12. 2018. U MAX CITYJU!

Najveći hrvatski lanac dječjih igraonica pod brandom TWISTER FUN PARK u subotu 08.prosinca 2018. svečano otvara šestu igraonicu u Hrvatskoj u sklopu trgovačkog centra Max City u Puli. Bogati program uz mnoštvo zabave i smijeha dodatno će uveličati i nastup teen zvijezde ENDI, koji će se osim samog nastupa družiti s djecom (MEET & GREET). Suradnje s partnerima LEDO, JANA, NESQUICK obogatit će program poklonima i besplatnim uzorcima za sve posjetitelje.

U nastavku donosimo plan i program svečanog otvorenja:

 

8.12. SUBOTA

11:00 – 13:00h

KONCERT TEEN ZVIJEZDE – ENDI nakon čega slijedi MEET ‘N’ GREET!

1.Druženje s fanovima, podjela autogram kartica.

2.Mini Play Station turnir s Endijem – osvoji nagradu iznenađenja.

3. “Dance Europe Kids Tour“ (plesni obilazak cijele igraonice pod Endijevim vodstvom i zadavanjem jednostavnih plesnih pokreta putem. Djeca prate Endija, putem zastaju i ponavljaju za njim ples.

 

18:00 – 20:00h

1. ČAROBNA BLAGDANSKA PREDSTAVA ZA DJECU “Darak manji, darak veći svetom Niki je u vreći!”

2. MINI KONCERT MEGA ZVIJEZDA DJEČJE TV: VERONIKA I VIKTOR KOLMAR

*2 SATA GRATIS IGRE

 

Častimo se Ledo slasticama i imamo cool Nesquick Čoko Point, Jana Fresh Point.

Zabava u Twister igraonici niti jednog mališana neće ostaviti ravnodušnim. Dok roditelji šopingiraju, najmlađi mogu uživati u raznim zabavnim atrakcijama, toboganima, penjalicama, labirintima, trampolinima, malom nogometu, najnovijim multimedijalnim interaktivnim igrama, ali i brojnim kreativnim i edukativnim radionicama vođenim od strane educiranih animatora. Kreativni tematski rođendani kreirani da zadovolje razigrana dječja srca ispunit će san svakog mališana i pretvoriti ga u zvijezdu svog rođendanskog slavlja.

Sve Twister igraonice namijenjene su djeci svih dobnih skupina (od 0 do 12 godina starosti). I oni najmlađi, starosti 0-3 godine, dobrodošli su uz pratnju roditelja s obzirom da je za njih u ponudi posebno osmišljen i prilagođen Baby & Toddler’s Corner.