Lipanj donosi novi Max petak i Suzuki vikend!

13.06.2019

Ne propustite Max petak 21. lipnja i Suzuki vikend od 21. do 23. lipnja u najvećem istarskom trgovačkom centru Max City!

Tradicija dobrih događanja nastavlja se iz mjeseca u mjesec u Max Cityju. U pripremi je novi Max petak s brojnim pogodnostima, popustima, akcijama, gastronomskim ponudama i zabavom za sve uzraste posjetitelja.

Posebnu ponudu 21. lipnja, kada centar radi do 23 sata, provjerite OVDJE.

No, to nije jedino iznenađenje koje vas upravo početkom Max petka očekuje u Max Cityju. Naime, Max petku se pridružuje Suzuki vikend!

Od 21. do 23. lipnja, s početkom 21. lipnja od 17 sati u Max Cityju održat će se Suzuki vikend tijekom kojeg će biti moguće uživati u Suzuki modelima te napraviti probnu vožnju s onima koji budu predstavljeni posjetiteljima.

Suzuki Pula predstavit će modele Vitara, S-Cross, Ignis, Swift i Swift sport.

Posjetitelji koji budu isprobali Suzuki automobile u probnoj vožnji, sudjeluju u nagradnoj igri koja donosi bogate nagrade. Neke od nagrada su LED TV, Smartwatch, polica auto osiguranja, Smartphone, vikend sa Suzuki Vitarom, put u Gardaland za 2 osobe i 4 bogata Suzuki poklon paketa.

Svakom sudionik u probnim vožnjama bit će počašćen kavom i kolačem kao poklonom dobrodošlice. Suzuki Pula donosi novitete iz Suzuki svijeta u Max Cityju tijekom cijelog vikenda.

Vidimo se!