Max City

CinesStar kino u Max Cityju nudi ukupno tri dvorane, sve opremljene vrhunskom laserskom tehnologijom. Gledateljima je osiguran pravi užitak gledanja filma na wall-to- wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, mogu se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme kojim se garantira doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj, naravno uz laserske projekcije, ali i najudobnija sjedala.

Sve tri dvorane u CineStar kinu prostrane su i udobne sa amfiteatarski raspoređenim sjedalima. Posebnu ponudu čine LOVE BOX i VIP sjedala. LOVE BOX sjedala, doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kino iskustvo podižu na sasvim novu razinu. Svako LOVE BOX sjedalo ograđeno je sa svake strane od drugih sjedala, kako bi posjetitelji imali što veću privatnost. U dvoranama se nalaze i specijalizirano dizajnirana VIP sjedala. VIP sjedala pružaju dodatnu udobnost i veću dimenziju, a obično su pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te USB charger za mobitel.

Posjetiteljima su ponuđene prepoznatljive usluge CineStara, poput Moja CineSrijeda – najpovoljniji dan u tjednu, Matineje i Obiteljski paket, proslava rođendana, loyalty program koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, kao i najudobnija kožna sjedala od kojih su posebno atraktivna Love Box i VIP sjedala, besplatan parking i još mnogo toga.

Raspored projekcija i informacije o cijeni ulaznica provjerite na: CineStar Pula – CineStar Cinemas.

Dodatno, najmlađi posjetitelji mogu slaviti svoje rođendane u posebno dizajniranoj dječjoj rođendaonici! Za više informacija kontaktirajte nas na e-mail rodjendani@blitz-cinestar.eu ili broj telefona 01/ 6396 720 (pon-pet od 10:00h do 15:00h, osim blagdanom i praznikom).

Najveći shopping centar u Istri.

0+
trgovina i ugostiteljskih objekata
0+
Cinestar kino dvorane
0+
parkirnih mjesta
Zatvori

Kontakt

Max City Centar

Max City d.o.o.
Ulica Stoja 14A
52100 Pula (Hrvatska)

T.052/554 497

E-mail:office@maxcity.hr

Preporučena taxi služba:
Taxi Cammeo
Kontakt: +385 (0)52 313 313

Autobusne linije:
Linija br. 1 – Stoja
Linija br. 4 – Valkane
Linija br. 6 – Valkane

Radno vrijeme

Trgovine

Ponedjeljak – nedjelja
9.00 - 21.00

Plodine

Ponedjeljak – nedjelja
7.00 - 22.00

Cinestar kino

Prema rasporedu projekcija

Twister igraonica

Ponedjeljak - nedjelja
9.00 - 21.00

Želite li primati obavijesti o novim popustima u Max City-u?

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.